zaterdag 1 maart 2014

kaassnack glutenvrij


ingrediënten
  • 125 gram amandelmeel
  • snufje zeezout
  • 1 los geklopt ei
  • 75 gram geraspte kaas, ik heb oude geraspte kaas gebruikt

Bereiding:
Verwarm de oven voor op 175 graden. Meng alle ingrediënten met elkaar en kneed er een bal van. Rol het deeg tussen 2 vellen bakpapier uit tot dunne plak, ongeveer 1-2 mm. Neem het  bovenste vel bakpapier weg en snijd het deeg met een pizzames in stukken. Leg het deeg met bakpapier op een bakplaat of gelijk op een rooster. Bak de crackers 12 tot 15 minuten goudbruin en knapperig. De crackers op een rooster laten afkoelen.

Variatie:
Ook heerlijk om reepjes zongedroogde tomaat, stukjes olijf of een kruid zoals rozemarijn toe te voegen. En natuurlijk kun je variëren met de kaas voor andere smaaksensaties .











Geen opmerkingen:

Een reactie posten