Ingrediƫnten 4 personen
2-3 courgettes (ongeveer 400 gram)
1 schaaltje verschillende paddestoelen, 150 g)
1 bakje oesterzwammen (150 g)
6 el olijfolie met witte truffelaroma (fles 250 ml)
1 ui (gesnipperd)
1 teen knoflook (fijngesneden)
8 gedroogde tomaten op olie (potje 320 ml, in reepjes)
1 zak verse spinazie (300 g)
peper naar smaakitaliaanse kruiden naar smaak (oregano, rozemarijn, tijm, basilicum enz)1 zakje geschaafde Parmezaanse kaas (40 g)
2-3 courgettes (ongeveer 400 gram)
1 schaaltje verschillende paddestoelen, 150 g)
1 bakje oesterzwammen (150 g)
6 el olijfolie met witte truffelaroma (fles 250 ml)
1 ui (gesnipperd)
1 teen knoflook (fijngesneden)
8 gedroogde tomaten op olie (potje 320 ml, in reepjes)
1 zak verse spinazie (300 g)
peper naar smaakitaliaanse kruiden naar smaak (oregano, rozemarijn, tijm, basilicum enz)1 zakje geschaafde Parmezaanse kaas (40 g)
Maak dunne slierten van de courgettes.(je kunt ze rauw over de borden verdelen of aan het eind even bovenop de gewokte paddestoelen/spinazie laten stomen)
Maak de paddestoelen schoon en snijd in plakjes. Verhit scheutje olie in de wok. Bak de ui 1 minuut.. Voeg de paddestoelen en knoflook toe en bak al omscheppend 4 minuten. Voeg de tomaat en de spinazie toe en laat al omscheppend in 2 minuten. slinken. Je kunt ook de kruiden toevoegen, behalve basilicum, die wordt bitter als het de lang verhit wordt.Schep op de borden en strooi de kaas over de gevulde borden. Lekker met een tomatensalade met balsamicodressing.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten